Huis verkopen

Het verkopen van uw woning is specialisten werk. Denk bijvoorbeeld aan de juridische aspecten rondom de koop en verkoop van een woning. Welke marketing en reclame tools zet u in. En op welke sites.
Oerlemans NVM Makelaar is de makelaar in Almere om u van dienst te zijn en u volledig te ontzorgen. Met ruim 20 jaar ervaring in Almere en meer dan 30 jaar in de makelaardij zijn wij voor u de makelaar. 
Als kleine makelaar brengen wij naast de nodige ervaring en kennis ook nog een stuk persoonlijke aandacht mee, wat zeker in de huidige hektische markt nodig is.

Om u verder te helpen bij het verkopen van uw woning zijn de volgende stappen noodzakelijk.

  • U maakt met ons een afspraak om vrijblijvend kennis te maken.Voorafgaand aan dit gesprek, bekijken we de marktsituatie van uw woning. Op basis hiervan kunnen wij u goed informeren wat de beste verkoop strategie is.
  • Presentatie van uw woning. Een professionele fotograaf zorgt voor de foto’s en video van uw woning.
  • Plattegronden van uw woning zijn een belangrijk onderdeel. Tenslotte willen de geïnteresseerden weten hoe groot de kamers zijn. De plattegronden worden in 2D gepubliceerd. Uw woning wordt uiteraard op Funda aangeboden, maar ook op andere woningsites.
  • Het belangrijkste de bezichtigingen. Hiervoor nemen wij de tijd, zodat kandidaten de mogelijkheid krijgen om de woning goed te bekijken. Na afloop krijgen zij een gedrukte brochure mee. Alle kijkers worden door ons na gebeld. Over de bevindingen van de kijkers stellen wij u direct op de hoogte.
  • Als expert weten wij hoe te onderhandelen, om voor u het beste resultaat te verkrijgen.

Meer weten bel ons 036-5376887 voor een afspraak.

Meer informatie?

Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.